A mi történelmünk

A DN Furniture 1999-ben alakult. A DN termékek importált és porcelánból készült alkatrészek kombinációja annak biztosítása érdekében, hogy versenyképes áron továbbra is a technológia élvonalában maradjunk.

Üzemünk

A DN kültéri bútorok gyártására szakosodott, például piknik asztalok és székek, kerti asztalok és székek, gyerekasztalok és székek stb. Az összes termék 100% -ban DN-ben gyártott, a piackutatástól, az ötletek generálásától, a tervezés finomításáig, a szerszámkészítési szakaszoktól a gyártásig a végtermékek. Több mint 90% -át a tengerentúli piacokon értékesítik, például Japánban, Európában, az USA-ban, a Közel-Keleten, Dél-Afrikában, Dél-Amerikában, Indiában és így tovább.

A DN mindig a minőségre összpontosít, és annak minősége nemzetközileg elismert. A DN elkötelezett a folyamatos gyártás és minőségjavítás mellett, hogy megfeleljen az ügyfelek tervezési, minőségi és árazási követelményeinek. A DN betartja a szigorú beszerzési irányelveket is a munkakörülmények, a biztonság és az egészségvédelem területén a szabványok biztosítása érdekében.

A mi termékünk

Termékeink a következőket tartalmazzák:

1.Kültéri asztal és szék
★ 2. Összecsukható asztal és székek
3.Kids asztal és szék
4.Piknik asztal és szék
5.Tároló doboz
6.Parasol bázis
7.Paletta

Termék alkalmazása

Termékeink nagy része beltéri és kültéri felhasználásra is felhasználható. Ha kempingre vagy piknikre megy, asztalunk és székeink lehetnek a legjobb választás. Könnyű, könnyen összecsukható és behelyezhető az autó csomagtartójába. Ha otthoni terméket használ, akkor a helymegtakarításhoz ideális kis lakásokhoz.

Bizonyítványunk

未命名_副本_副本

Mindig úgy érezzük, hogy cégünk sikere közvetlenül kapcsolódik az általunk kínált termékek minőségéhez. Teljesítik az ISO9001: 2008 szabvány, a BSCI irányelvek és a szigorú minőség-ellenőrzési rendszer által előírt legmagasabb minőségi követelményeket.

ISO 2020 中文.jpgISO- DN.jpg

11(001).jpg

Gyártási eszközök

Három fő technológiánk van:

-plasztikus injekció

-blo w formázás

-befecskendezés

A teljes gép körülbelül 80 db.

Emellett saját QC-laboratóriumunk is van, és a tesztelés előtt megvizsgáljuk a termékeket a piacon.

Termelési piac

Fő piacunk a tengerentúli piac. Az egyes területek százalékos aránya körülbelül:
Ázsia: 35%
Európa: 35%
Ausztrália: 10%
Afrika: 10%
Egyéb: 10%

Miért válasszon minket?

Szenvedélyesen foglalkozunk munkánkkal. Az Ön sikere a mi sikerünk. Azt szeretnénk, ha vállalkozása virágzik és virágzik, és célunk az, hogy segítsünk az üzleti vállalkozásának a következő szintre emelésében. elengedhetetlen, hogy az átfogó formatervezés megfelelően kidolgozzon és szakszerűen legyen bemutatva, hogy az Ön számára legjobban képviselje magát.

Elsődleges célunk az, hogy segítsen elérni a szervezetének kitűzött célokat, így ez továbbra is támogatja küldetését. Az Ön igényeinek fejlődésével örömmel segítünk Önnek ezen igények felmérésében, és szolgáltatásokat kínálunk Önnek e célok elérése érdekében.

Több mint 19 éve belemerülünk a tervezés és a termékfejlesztés területébe. Az elmúlt néhány évben több mint 100 terméket készítettünk, és folyamatosan tanulunk és fejlesztjük képességeinket. Technológiai változások. Feladatunk, hogy továbbra is tegyük fel azt. Szeretnénk megosztani tehetségünket és szenvedélyünket az iránt, amit a világgal csinálunk.