Gyermekbarát asztal gyerekeknek

- Apr 09, 2018-

Gyermekbarát asztal gyermekeknek

A gyermekeknek a környezet mesterei kell, hogy legyenek. Számos óvodában azonban fennáll annak a jelensége, hogy az anyagokat nem látják a kisgyermekek, vagy sok pedagógus, kevés gyermekművészet, sok díszítés, kevesebb oktatás, több függetlenség, kevesebb kapcsolat és sok eredmény van. Kevesebb, több anyag, kevesebb réteg, statikusabb, kevésbé dinamikus és más kérdések. Sok tanár gyakran teremt új kihívásokat a környezet számára, aggódik amiatt, hogyan kell díszíteni a környezetet, aggódnia kell a kisgyerekektől, akik nem figyelnek vagy nem szeretnek, és rosszul érzik magukat a jó környezet megváltoztatásához és létrehozásához ...

A kis csoport kiemeli a valódi kontextust

Háromdimenziós falkörnyezet - megpróbáljuk szervesen keverni a falak díszítéseit a talajjal, asztalokkal és székekkel, hogy élénkebbé tegyük a játékot. Például a Happy Caterpillar játékban a tanár összekapcsolja a fal interaktív játékokat csavarokkal, kapcsokkal stb., És földi sportjátékokkal, az íróasztalt fúróval és mászással használja, a székeket a fa egyensúlyba helyezésére, a gumiabroncsokat gyakorolja ugrik, majd gyümölcsöt választ. Visszatérve a hangulatos kunyhóba egy átfogó, háromdimenziós sportjáték zóna alakul ki, amely nagy izmokat, kis izommozgásokat és kognitív képességeket foglal magában. A gyerekek szórakoznak, és a sok oktatási cél természetesen behatol.

A középosztály kiemeli a működési tapasztalatokat

A középiskolás gyerekek élettapasztalatai fokozatosan gazdagodnak, szeretnek kérdéseket feltenni, és a dolgokat a működési tapasztalatok révén érzékelik, hogy intuitív élményt szerezzenek. A középosztálybeli gyerekek gondolkodásmódjának konkrét képére a megismerés az interakciótól és a valódi anyagokkal való észleléstől és az oktatási tevékenységektől függ.

A problémakörben a tanárok támogatásával a gyerekek aktív tevékenységet folytathatnak nagy aktivitású anyagokkal.

A nagy osztály kiemeli az együttműködést és a vizsgálatot

A nagy osztályokban élő gyerekek szeretnek együttműködni és hajlandóak felfedezni. A tanárok támogathatják a gyermekek csoporttervezését, a regionális munkaerő-felvételt, folyamatos megfigyelést és felvételt a problémás hálózaton, és aktív, folyamatos és közös keresési magatartást tudnak elérni, hogy kielégítsék a gyermekek kíváncsiságát és érdeklődését. A tanárok kiemelhetik a szövetkezeti oktatási oktatást. Például a levelek témájában létrehoztunk egy feltárási környezetet a "friss levelek megőrzéséhez". A fal a kisgyermekek feltárása. A sarok alatt a kísérleti terület. A kisgyermek feljegyzi a kísérleti folyamatot és a kísérleti eredményeket, és meghatározza a következtetéseket.

A tanároknak figyelmet kell fordítaniuk a játékkörnyezetben való útmutatásra és együttműködésre, és meg kell próbálniuk kombinálni az osztálytermi témákat és a gyermekek érdekeit egy osztályalapú együttműködő játékterem kialakításában. Például Kiki stúdiója teszi Kiki-t a játékterem főszereplőjének; a kis faipari ház a fiúk játékának fő helyzete; a fióktelep kreatív szobája számos kreatív és kreatív gyermeket vonz; a csőcsarnok csarnoka, gyerekek A feltaláló kreatív játékokat különböző hosszúságú csövekkel, vastagságokkal és kemény és lágy csövekkel használjuk a különböző csövek minőségének és felhasználásának érzékelésére. 1.jpg