Kiváló minőségű gyermek asztal

- Apr 12, 2018-

Kiváló minőségű gyermek asztal

Hangzhou, 2018. március 16. - A Hangzhou Hutong Tudományos és Technológiai Zrt. A 315-ös évben a Kínai Minőségbiztosítási Szövetség által 2011-ben elnyerte a "Nemzeti Minőségi Leader a Tanulás Táblázat Ipari" címet. , a minőségre koncentrál, és jó termék, amely képes a fogyasztók tesztelésére.

Minőség és szolgáltatás: A gyermekek felelősségvállalásának és küldetésének védelme

A minőség tükrözi a vállalat átfogó erejét, és tükrözi a vállalatok és iparágak alapvető versenyképességét. A termékminőség a vállalat alapvető társadalmi felelőssége. A szolgáltatás minősége a termékminőség kiterjesztése. A termék- és szolgáltatásminőség integritásának biztosítása a biztonsági termelés és a fogyasztói bizalom kulcsa, és ez is fontos garancia a vállalati fejlődésre.

Kiváló asztalok és székek · Szoptatósokat választok

2008-ban az ápolók átvette a vezetést a könnyű emelkedés, dönthető és működő multifunkcionális egészségügyi táblák és székek elindításában Kínában. Az ergonómikus kialakítás koncepciója tökéletesen illeszkedett a vizsgáló asztalokhoz és székekhez annak érdekében, hogy megoldja a gyerekek magasságának folyamatos változását, miközben magasságuk állandó. ellentmondás. Az elmúlt tíz évben folyamatosan optimalizálták és innoválták a termékeket, és az engedélyezésre igényelt szabadalmak száma elérte a 69-et; többet kapnak a "Kína (gyermek termékek) vezető márka", "Kína (tanulási asztal) innovatív márka", "a minőség a nemzeti tanulmányi asztal ipar Vezető cégek," high-tech vállalkozások "és a" 2017 Zhejiang tartomány bútoripar minőségi és szabványügyi figyelem négycsillagos vállalkozást "és számos más tiszteletbeli címet.

Az iskolapult-ipar 10 éve vezeti az iparágat. Az ápolónők több mint 300 városban vesznek részt országszerte és 1200+ üzletben.

Ma az ápoló gyermek-egészségügyi tanulmánytáblák és székek több mint 1200 többletboltot nyitnak több mint 300 városban az ország egész területén, és az üzletek és a jövedelmezőség egészének száma vezet az iparághoz. 2018-ban Tongtong határozottan megalapította minden iskoláskorú gyermeket az asztal és a szék elhelyezésének eredeti szándékával és küldetésével. Célja, hogy a világ legjobb tanulmánytáblája és székhelye, megfeleljen a nemzetközi minőségi előírásoknak, és szigorú minőségi követelményeket támasszon a kínálatból. Üzleti kiválasztás, nyersanyag-elfogadás, gyártási folyamatellenőrzés, értékesítés utáni szolgáltatások fejlesztése és teljes körű minőségirányítási rendszer a termékminőség biztosítása érdekében.

Minőségi vezető, minőségi gyermekgondozás

A jó minőségű jó márkát hoz létre. Ez alkalommal a nővér gyermek elnyerte a "Nemzeti Leader a Tanulási Táblázat Ipari Minőségének" címet. Nem csak a szendániak tisztelete, hanem a gyermekgondozási technológia felelőssége a társadalom számára. Ez is a Kínai Minőségbiztosítási Szövetség és a fogyasztók túlnyomó többsége a gyermekgondozási technológiák iránti bizalom és támogatás. A vállalat továbbra is növelni fogja a termékkutatást, a fejlesztést és az innováció befektetését, biztonságosabb, zöldebb, egészségesebb tanulóasztalokat és széket készít, így minden iskoláskorú gyermeknek egészséges asztalai és székek vannak, ez a mi kívánságunk, ez a mi küldetés.

6.jpg