Bútorok szabadtéri szabadidős

- Apr 06, 2018-

Bútorok szabadtéri szabadidős

Bútorok szabadtéri szabadidős és kellékek is tipikus exportorientált ágazatok a városban. Linhai a legnagyobb szabadtéri szabadidős termékek ipari klaszter Kínában. Termékeit értékesíti több mint 120 országban, és a régiók, amelyek több mint 90 %-át exportálják fejlett országok Európa és az Egyesült Államokban.

Nemrégiben, a riporter tanultam az interjút, hogy bár a város szabadtéri szabadidős bútorok és felszerelések még mindig elsősorban export-orientált, a növekvő belföldi szabadidős kultúra, például a bed and breakfast holiday iparágak fejlesztése és parasztház, kültéri bútorok és felszerelések találhatók a polgárok a szabadidős életet. A fontosabb funkciók a város szabadtéri szabadidős passzív-orientált bútorok és felszerelések fokozatosan szerzett üzleti lehetőségeket, a "torta", a hazai piacon.

Élvezi az élet szabadtéri szabadidős vált az egyre inkább városi életmód. Ingatlanfejlesztők is lett kiemelve városi építészet vagy teraszok és kertek az elmúlt években, amely is hozzájárult a hatalmas kereslet, kerti bútorok. Új lakás felújítás, sok polgár is hozzá néhány erkéllyel szabadidős elemek, elrendezése virág állványok az erkélyen, az asztalra tea, tesz egy hintaszékben.

"Az elmúlt két-három évben a belföldi piacon nőtt gyorsabb. Termékek, mint a kosarak és rattan székek lehet elhelyezni, erkély. Értékesítési jók." Mr. Zhu, fejét Luhai művészeti és Crafts értékesítés, Linhai City, bemutatott, "az udvarban szőlő rack is nagyon népszerű, a fogyasztói csoport egy felhasználó egy vidéki ház egy kert, vagy udvar a hazai. Is biztosítunk az udvar mérete alapján személyre szabott szolgáltatásokat."4.jpg