A lehajtható asztal használata többfunkciós

- Jan 30, 2018-

Tíz lehetőség a Összecsukható asztal használatára

Folding Table A legtöbb modern nappaliban a tér abszolút prémium. Ez azt jelenti, hogy bármi, ami nagy hasznosságot tud nyújtani anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el, az igazi istennő. Egy összecsukható asztal tökéletesen illeszkedik az adott számlához, és a következőkben tíz olyan innovatív módszer, amelyben egy ilyen táblázatot könnyebbé és jobbá tehet.

1. Újra be kell vezetni a családi étkezéseket

Az űrtartalmú háztartások gyakran étkező asztal nélkül dolgoznak, mivel túl sok helyet foglalnak el. Egy összecsukható asztalt azonban el lehet távolítani, ha nincs használatban, és szükség esetén gyorsan felállítható. Ez azt jelenti, hogy egy családi étkeztetés, ahol a család minden tagja együtt ül, újraélhető minden háztartásban.

2. Játékkártya vagy kártya játékok

Ideális karácsonyra vagy bármilyen más különleges alkalomra, egy összecsukható asztal fel lehet használni a kedvenc asztal vagy kártyajáték lejátszásához. Végül is nagy családi alkalmak nem lennének ugyanolyanok, ha a monopóliummal szembeni hagyományos felállási sor nem lenne. Ha ez egy kicsit túl stresszesnek tűnik, akkor miért nem kapja meg a társait, és üljön le a folding asztalnál néhány pókeres kézzel?

3. Tartson egy autós cipőt

Lehetővé teszi a helytakarékosságot az otthonában többféle módon, mint egy, a hajtogatott asztal nagyon egyszerűen megtartja az autóját, és megszabadulhat az ilyen rendetlenségtől. Könnyen csúsztatható az autóba, amikor fel van hajtva, az asztalt gyorsan fel lehet állítani a csomagtartó helyszínén, és tetszetesen megjelenítheti a vásárlókat.

4. Hozzon létre otthoni irodát

Sokan szeretnek otthonról dolgozni, de gyakran nem rendelkeznek megfelelő munkaterületekkel ahhoz, hogy hatékonyak legyenek. A napi tárolóhelyéről azonban egy összecsukható asztalt hozhatunk létre, amelyet gyorsan fel lehet használni, hogy sok helyet biztosítson a laptophoz, papírhoz és bármi máshoz, amire szükség lehet.

5. Adjon helyet az ajándékoknak

Nagyszerű befejező érzés, hogy a gyermek születésnapi ünnepi alkalmával kicsit különlegesbbé váljon, egy összecsukható asztal tökéletes ajándéktáblát biztosít. Lehetővé teszi minden és minden vendég számára, hogy a születésnapi fiú vagy a lány egy helyre pörgesse a szülinapjaikat, amikor teljes az asztal, és a kétszeres célt szolgálja, hogy minden szobát jobban ünnepeljék.

6. Adjon hozzá néhány otthoni kényelmet egy kemping kiránduláshoz

Az egyik a természetben jó és jó, de a legjobb kempingutak azok, amelyek ötvözik a nagy szabadtéri és néhány otthoni kényelmet. Például egy összecsukható asztalt könnyedén el lehet vinni, és lehetővé teszi a táborozóknak, hogy kényelmesen étkezzenek, nem pedig az ölében lévő ételeket, vagy a padlón ülni.

7. A részed egy utcai partiban

Akár királyi esküvő, akár más hasonlóan különleges nemzeti alkalom, a legnagyobb ünnepségek általában a leginkább angol jelenséget hozzák létre, amely az utcai párt. Miután egy összecsukható asztal a kezében van, lehetővé teszi, hogy valóban bejusson a köpönyegbe, és segítsen létrehozni a létesítményeket.

8. Nyissa meg saját bárját (rendezés)

Ha pártot tartasz otthon, és szeretné igazán lenyűgözni a vendégeit, nagyszerű ötlet, hogy valami italt adjanak nekik, amikor megérkeznek. A szórakoztató és vonzó módja annak, hogy létrehozza a saját bárját úgy, hogy az elérhető tippeket egy összehajtható asztalra helyezi, ahova a barátaid és a szeretteid megérkeznek.

9. Jobb felszerelni a grillet

Amikor a barátaid és a családod kerekít egy nyári grillsütésre, egy összecsukható asztal felbecsülhetetlen értékű lehet a kertben. A barbeque esszenciái például a hamburger zsemle, saláták és mártások, így könnyen és gyorsan elérhetők a grillen, és megtakaríthatja Önt vagy vendégeit, hogy folyamatosan be kell mennie a házba, és újra ki kell mennie.

10. Makeshift vasalódeszka gyártása

Ha valóban pihentetsz az otthoni helyiséghez, és nem akarsz helyet találni egy asztalhoz és egy vasalódeszkához, egy összecsukható asztalt mindkettőbe lehet nyomni. Egyszerűen pattan valami hőálló az asztal tetején, végül is azt jelenti, hogy eldobhatja a szíved tartalmát. OK OK talán ez egy kicsit megnyúlik, de biztosak vagyunk benne, hogy most már az ötletet kapod!